Despre noi

Activitatea de vânzare a băuturilor alcoolice de pe site-ului www.unvinpezi.com, este desfășurată de către SC ALMMA COMIXT SRL, cu sediul în orașul Bacău, Str. Ana Ipătescu nr.4. Obiectul principal de activitate este importul și vânzarea băuturilor alcoolice, în special a vinurilor și a spumantelor.

Acest magazin virtual a fost înființat cu scopul de a oferi posibilitatea tuturor iubitorilor de vinuri de a cumpăra și degusta zilnic vinuri noi la un preț redus, în limita stocului disponibil. Puteți să vă alegeți vinul preferat după cele trei recenzii de la degustători diferiți, resprectiv- producător, somelier și un necunoscător.

Lucrăm direct cu producători din Italia și România, ceea ce ne permite să obținem un preț competitiv. Vă oferim doar produse de calitate superioară, accesibile tuturor celor care iubesc și prețuiesc bunul gust. Ceea ce propunem noi reprezintă o selecție specială de băuturi, elegante și fine, care dorim să fie accesibile tuturor. Livrăm direct din stoc la domiciliul persoanelor fizice, restaurantelor, cluburilor, dar și persoanelor interesate de o colaborare directă cu noi.

Ne dorim să fim priviți ca distribuitori de vinuri de clasă. Sperăm să impunem pe piață noțiunea de bun gust și calitate, luptând împotriva vinurilor contrafăcute, a celor care au prețurile încărcate de “imagine” sau de “materiale promoționale”, ce sufocă de multă vreme piața de vinuri din România.

Tot ceea ce dorim este ca dumneavoastră să plătiți doar ce este în sticlă.